Nyheter

Hur ska vi göra med årsstämman under Coronatider? Ny lag från 15 april!

Ytterligare lagförslag om bolags- och föreningsstämmor – digitala stämmor   Riksdagen har tidigare beslutat om en tillfällig lag som underlättar att hålla bolags- och föreningsstämmor i tider av hög smittspridning av covid-19. Den lagen trädde i kraft den 15 april…

15 maj
    Okategoriserade
Nytt hos oss – GemVA driftservice

GemVA-driftservice I takt med att GemVA växer har vi nu utökat vår organisation med en teknisk drift-del. Det innebär att vi kan erbjuda våra medlemmar uppdraget att t.ex. besöka VA-anläggningar regelbundet för att sköta rutinkontroller, hjälpa till med prover på…

24 oktober
    Okategoriserade
Grattis BAGA!

Genom utmärkelsen är nu Baga ett av de företag som kan vinna Guldeken för Made in Blekinge. Tanken med priset är att lyfta fram företag som bidrar till att dra in intäkter från omvärlden till Blekinge. Vi är glada, stolta…

31 augusti
Välkommen Isoterm!

Ledningsnät anpassade till Nordisk klimat. Isolerade rör som inte behöver läggas frostfritt. Unikt värmekabel med lång livslängd. Se mer under Isoterms kort på sidan Leverantörer

19 januari

Prenumerera på vårt nyhetsbrevEr information skyddas i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår persondatapolicy.

Event

03 nov Norrtälje
3 november 9:00
Diplomkurs för samfälligheter

Få en ökad kompetens i provtagning av dricksvatten. Genom ökad kunskap kring lagar och regler,...

Läs mer
Nyheter från Slussen.biz
Vi välkomnar 4evergreen till Vattenexpo!

På utställningen Vattenexpo finns utställare som är proffs på vattenfrågor och visar exempel på olika lösningar för enskilt vatten och avlopp.

2020-09-24

Vatteninfo Sverige AB

BAGA hos Trollhättans första gemensamma avloppssamfällighet

När sommarstugeområdet Jätteberget Öresjö inledde arbetet med att anskaffa en anläggning för spillvatten föll valet på BAGA Water Technology.

2020-09-16

BAGA Water Technology AB

Vatteninfo Nyhetsbrev sommaren 2020

I en ovanlig tid fortsätter vårt arbete. Vi fortsätter att sprida kunskap om vatten i alla dess former och tillämpningar samt att anordna vattendagar med stor hänsyn till rådande restriktioner. Läs mer om det och lite till i sommarens nyhetsbrev.

2020-07-13

Vatteninfo Sverige AB

Bråk om förstörd brunn i Huddinge

En boende i Huddinge kommun menar att hon fått sin brunn förstörd efter sprängningar som genomförts i områden och i fyra år har hon kämpat mot kommunen för ersättning, rapporterar mitti.se.

2020-07-09

Slussen Building Services

Vattenkrig i Åre

En boende i Åre kommun är mycket kritisk till hur kommunen beräknar vattenförbrukningen. I Åre använder man schablonberäkning istället för som i många andra kommuner digitala vattenmätare, rapporterar jamtlandstidning.se.

2020-07-08

Slussen Building Services

Grundvattennivån sjunker

Grundvattennivån sjunker snabbt i de små magasinen sjunker snabbt i större delen av Götaland, Svealand och delar av Södra Norrland, rapporterar Sveriges Radio.

2020-04-21

Slussen Building Services

Vattenprov ska varna för andra smittvåg av covid-19

KTH, Scilifelab och Stockholm Vatten och Avfall samarbetar för att kunna ta prover från reningsverk för att kunna följa smittans utveckling.

2020-04-15

Slussen Building Services

Till er som flyttar ut till stugan

När ni flyttar ut till era fritidshus så kan kvalitén på vattnet vara avgörande för ert välbefinnande

2020-03-27

Vatteninfo Sverige AB

Vi ställer inte in, vi ställer om igen!

Trots pandemin visar vi vår utställning med produkter för vatten och avlopp. Nu har vi även utökat med ett rum för det kommunala UCV och visar flera intressanta projekt, bl. a. akvaponi.

2020-03-16

Vatteninfo Sverige AB

45 år av banbrytande tryckavlopp

Tryckavlopp utgör vårt DNA. Under mer än fyra decennier har vi etablerat vår originalprodukt LPS®-tryckavloppssystem som det självklara valet vid anläggning av nytt avlopp. Vi fokuserar på kvalitet, hållbarhet och kundservice.

2020-02-20

Skandinavisk Kommunalteknik AB, SKT