Nyheter

Hur ska vi göra med årsstämman under Coronatider? Ny lag från 15 april!

Ytterligare lagförslag om bolags- och föreningsstämmor – digitala stämmor   Riksdagen har tidigare beslutat om en tillfällig lag som underlättar att hålla bolags- och föreningsstämmor i tider av hög smittspridning av covid-19. Den lagen trädde i kraft den 15 april…

15 maj
  Okategoriserade
Nytt hos oss – GemVA driftservice

GemVA-driftservice I takt med att GemVA växer har vi nu utökat vår organisation med en teknisk drift-del. Det innebär att vi kan erbjuda våra medlemmar uppdraget att t.ex. besöka VA-anläggningar regelbundet för att sköta rutinkontroller, hjälpa till med prover på…

24 oktober
  Okategoriserade
Grattis BAGA!

Genom utmärkelsen är nu Baga ett av de företag som kan vinna Guldeken för Made in Blekinge. Tanken med priset är att lyfta fram företag som bidrar till att dra in intäkter från omvärlden till Blekinge. Vi är glada, stolta…

31 augusti
Välkommen Isoterm!

Ledningsnät anpassade till Nordisk klimat. Isolerade rör som inte behöver läggas frostfritt. Unikt värmekabel med lång livslängd. Se mer under Isoterms kort på sidan Leverantörer

19 januari

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev  Er information skyddas i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår persondatapolicy.

  Event

  Nyheter från Slussen.biz
  Nyhetsbrev - Vatteninfo fyller 6 år!

  I en tid av utmaningar är det än mer viktigt att fira och uppmärksamma de milstolpar vi passerar. Därför vill vi på Vatteninfo högtidlighålla verksamhetens jubileum för 6 år som mötesplats för vatten-och avloppsfrågor.

  2021-02-08

  Vatteninfo Sverige AB

  Rådgivning för enskilt Vatten & Avlopp - Nu i hela Sverige

  Vatteninfo Sverige AB erbjuder vatten-och avloppsrådgivning på uppdrag av kommuner, och finns tjänsten även tillgänglig för fastighetsägare i hela Sverige.

  2021-02-08

  Vatteninfo Sverige AB

  Tyck till om de kommande sex årens vattenförvaltning

  Vattenmyndigheterna föreslår sextio åtgärder för hur vi tillsammans ska ta hand om Sveriges vatten under de närmsta sex åren. Fram till den 30 april 2021 kan du lämna dina synpunkter om dessa.

  2021-01-13

  Vatteninfo Sverige AB

  Vinterns nyhetsbrev från Vatteninfo 2020

  2020 var ett år som är svårt att beskriva i korta drag, men som minst sagt varit utöver det vanliga. Läs om året som gått och vad som är aktuellt hos oss just nu i julens nyhetsbrev från Vatteninfo.

  2020-12-22

  Vatteninfo Sverige AB

  Världstoalettdagen den 19 november 2020

  Vatteninfo i samarbete med Utvecklingscentrum för Vatten uppmärksammar Världstoalettdagen den 19 november med en dag fylld av seminarier, diskussioner, leverantörs-och entreprenörsträff samt öppet hus med besök i utställning och Akvaponi.

  2020-10-22

  Vatteninfo Sverige AB

  BAGA hos Trollhättans första gemensamma avloppssamfällighet

  När sommarstugeområdet Jätteberget Öresjö inledde arbetet med att anskaffa en anläggning för spillvatten föll valet på BAGA Water Technology.

  2020-09-16

  BAGA Water Technology AB

  Vatteninfo Nyhetsbrev sommaren 2020

  I en ovanlig tid fortsätter vårt arbete. Vi fortsätter att sprida kunskap om vatten i alla dess former och tillämpningar samt att anordna vattendagar med stor hänsyn till rådande restriktioner. Läs mer om det och lite till i sommarens nyhetsbrev.

  2020-07-13

  Vatteninfo Sverige AB

  Bråk om förstörd brunn i Huddinge

  En boende i Huddinge kommun menar att hon fått sin brunn förstörd efter sprängningar som genomförts i områden och i fyra år har hon kämpat mot kommunen för ersättning, rapporterar mitti.se.

  2020-07-09

  Slussen Building Services

  Vattenkrig i Åre

  En boende i Åre kommun är mycket kritisk till hur kommunen beräknar vattenförbrukningen. I Åre använder man schablonberäkning istället för som i många andra kommuner digitala vattenmätare, rapporterar jamtlandstidning.se.

  2020-07-08

  Slussen Building Services

  Grundvattennivån sjunker

  Grundvattennivån sjunker snabbt i de små magasinen sjunker snabbt i större delen av Götaland, Svealand och delar av Södra Norrland, rapporterar Sveriges Radio.

  2020-04-21

  Slussen Building Services