Nyheter

Nytt hos oss – GemVA driftservice

GemVA-driftservice I takt med att GemVA växer har vi nu utökat vår organisation med en teknisk drift-del. Det innebär att vi kan erbjuda våra medlemmar uppdraget att t.ex. besöka VA-anläggningar regelbundet för att sköta rutinkontroller, hjälpa till med prover på…

24 oktober
    Okategoriserade
Grattis BAGA!

Genom utmärkelsen är nu Baga ett av de företag som kan vinna Guldeken för Made in Blekinge. Tanken med priset är att lyfta fram företag som bidrar till att dra in intäkter från omvärlden till Blekinge. Vi är glada, stolta…

31 augusti
Välkommen Isoterm!

Ledningsnät anpassade till Nordisk klimat. Isolerade rör som inte behöver läggas frostfritt. Unikt värmekabel med lång livslängd. Se mer under Isoterms kort på sidan Leverantörer

19 januari

Prenumerera på vårt nyhetsbrevEr information skyddas i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om vår persondatapolicy.

Event

16 maj
16 maj 10:00
Vatten och avloppslördag i Norrtälje

Vi träffas på Vattenexpo, Kaserngatan 11 På grund av rådande omständigheter vill vi informera att...

Läs mer
26 mar Norrtälje
26 mars 13:30
INSTÄLLT Invigning av akvaponi

Med anledning av coronaviruset har vi valt att ställa in vattendagen 26 mars av hänsyn...

Läs mer
Nyheter från Slussen.biz
Till er som flyttar ut till stugan

När ni flyttar ut till era fritidshus så kan kvalitén på vattnet vara avgörande för ert välbefinnande

2020-03-27

Vatteninfo Sverige AB

Information från Vatteninfo

Vattenexpo, med utställning och rådgivning, i Norrtälje fortsätter att hålla öppet. Vår rådgivning i Värmdö kommun fortskrider också. Det finns också möjlighet för rådgivning till boende i andra kommuner.

2020-03-16

Vatteninfo Sverige AB

45 år av banbrytande tryckavlopp

Tryckavlopp utgör vårt DNA. Under mer än fyra decennier har vi etablerat vår originalprodukt LPS®-tryckavloppssystem som det självklara valet vid anläggning av nytt avlopp. Vi fokuserar på kvalitet, hållbarhet och kundservice.

2020-02-20

Skandinavisk Kommunalteknik AB, SKT

Swecamp Bomstadbaden – nöjd BAGA-kund

Den fyrstjärniga campingen Bomstadbaden, som inte är ansluten till det kommunala VA-systemet, har valt en avloppslösning från BAGA Water Technology. Något de är mycket nöjda med.

2020-01-09

BAGA Water Technology AB

Film om Vättern som hotad dricksvattentäkt

Hundratusentals människor är beroende av dricksvatten från Vättern. Ändå tillåts bland annat dumpning av stora mängder ammunition i sjön. Det är temat i Tina-Marie Qwibergs kortfilm "Vättern, hotad dricksvattentäkt".

2019-12-11

Slussen Building Services

Vatteninfos verksamhet uppmärksammas

I en lång artikel i Tidningen Energi & Miljö uppmärksammas Vatteninfos vd Amelia Morey Strömberg och verksamheten i Norrtälje.

2019-12-10

Vatteninfo Sverige AB

Individers uppfattning om risker med dricksvattnet

Svenskt Vatten presenterar rapporten Individers uppfattning om risker med dricksvattnet.

2019-12-03

Slussen Building Services

VA-bråk i Norrtälje

Boende på Rådmansö i Norrtälje kommun har hamnat i konflikt med kommunen efter att de inte vill ta över det reningsverk som de boende investerat i och istället ansluta dem till kommunalt VA, rapporterar svt.se.

2019-12-03

Slussen Building Services

Välkomna Huvudmän för Roslagen Sparbank!

Roslagen Sparbank är en av få sparbankerna i Sverige. De har inga aktieägare utan Roslagens Sparbanks kunder äger banken. Därför har de en representationsgrupp av huvudmän som verkar på lokalnivå i Roslagen. Idag besöker de Vattencentrum Roslagen.

2019-11-25

Vatteninfo Sverige AB

Ny tjänst inom vattenrådgivning

Idag utför Vatteninfo Sverige AB rådgivningstjänster på uppdrag av kommuner. Nu erbjuder vi tjänsten även till de som bor i kommuner där kommunal rådgivning saknas.

2019-11-22

Vatteninfo Sverige AB