Skandinavisk Kommunalteknik AB

  • Reprovägen 5
  • 183 77 Täby
Leverantör

Skandinavisk Kommunalteknik AB

Rent vatten i kranen!

Alla vill ha rent vatten. Hur avloppet fungerar kan kännas mindre viktigt. Ja, tills den dag då vattnet plötsligt smakar illa eller att man till och med blir sjuk av det. Eller att man inte längre kan bada i viken.

 

Lätt trycksatt avlopp (LTA) kan vara ett steg i rätt riktning

Skandinavisk Kommunalteknik AB. Vi är Skandinaviens största leverantör av lösningar för tryckavloppssystem och har funnits sedan 1976. Med över 200.000 användare i Norden och med oändliga kilometer ledningsnät har vi lärt oss hur man bäst projekterar, dimensionerar och anlägger ett tryckavloppssystem. Vi kan tryckavlopp! Det är ett säkert och tryggt system om du vill ha rent vatten i kranen.

Vi har specialiserat oss på att skräddarsy och leverera tryckavloppslösningar till kommuner, samfälligheter och enskilda fastigheter. Vi levererar pumpar, tankar, ledningsnät och frostskydd i världsklass och är bland annat generalagent för LPS tryckavloppssystem i Skandinavien. LPS tryckavloppssystem är överlägset vid: strandbebyggelse, bergig terräng, flack terräng, högt grundvatten, kuperad terräng och vid glesare bebyggelse.

 

Ring oss! 08-544 407 90 Vi hjälper dig med dina avloppsproblem.
Läs hur Trosa Kommun har löst vatten och avloppsfrågan på Öbolandet

http://www.mynewsdesk.com/se/skandinavisk-kommunalteknik/news/trosa-kommun-satsar-paa-oebolandet-nu-finns-kommunalt-vatten-och-avlopp-125089

 

Vilken pumpstation passsar bäst för ditt behov?

LPS®-enheten går att få i flera olika utföranden beroende på vilka behov hushållet har. LPS2000E är dimensionerad för ett hushåll med normal förbrukning. Är man fler än fyra personer i hushållet kan en LPS2000EX med extra stor sump vara mer lämplig. LPS2000D och LPS2000Q är dimensionerade för storförbrukare, som hotell, restaurang, skola eller liknande. En LPS2000EI är en lågbyggd tank som skall stå frostfritt, t ex i en källare. LPS2000EIV är en isolerad lågbyggd pumpstation. Alla olika modeller är sammansatta av en tank, pump/pumpar samt automatik och är lätta att ansluta. Om du behöver råd, besök vår hemsida eller ring; 08-544 407 90! Du kan också läsa mer om våra olika pumpmodeller; http://www.kommunalteknik.se/produkter/lps-koncept/

 

Vill du och dina grannar gå ihop om en avloppslösning?

Skandinavisk Kommunalteknik har jobbat tillsammans med samfälligheter i 40 år för att lösa vatten- och avloppsfrågan i knepiga områden. Vi har samlat på oss erfarenhet som gör att vi kan bistå samfälligheter med hjälp och rådgivning genom alla faser på vägen till ett gemensamt vatten och avloppsnät, även att bilda själva samfälligheten.

Läs om hur Baltora VA-samfällighet löste avloppsproblemen i sitt område.

http://www.mynewsdesk.com/se/skandinavisk-kommunalteknik/news/det-loeser-sig-inte-av-sig-sjaelvt-om-man-saeger-saa-91527

Produkter & tjänster
Avloppspumpstationer LPS2000

Den här avloppspumpstationen är lämplig för enstaka fastigheter, så som villor och fritidshus, där avloppet skall pumpas vidare.

Produktsida
Frostskydd

För LPS-tryckavloppssystem och renvatten har vi utvecklat ett komplett system med standardisoler­lådor, frostskydds­kablar och styrsystem.

Produktsida

Offertförfrågan

Skandinavisk Kommunalteknik AB


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    * obligatoriska fält.